Ossobucot
2pkt, 4kpl (n.1kg) Ossobuccoja
2dl kuivahkoa valkoviiniä
1prk (400g) tomaattimurskaa
2,5dl vettä
1kpl fond du chef beef
1 sipuli
2-3 porkkanaa
1-2 valkosipulin kynsi
3rkl vehnäjauhoja
suolaa ja mustapippuria
Perunoita
Sulata lihat ja ota ne hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Mittaa jauhot lautaselle, lisää siihen suola sekä mustapippuri ja sekoita. Leikkaa ossobuccoihin pienet viillot veitsellä. Pyörittele ossobucot jauhoseoksessa ja ruskista ne pinnasta pannulla. Nosta ossobucot pataan. Paloittele sipuli ja porkkana. Kuullota ne pannulla ja siirrä pataan. Huuhdo pannu pienelle määrällä vettä ja kaada liemi pataan. Lisää pataan tomaattimurska, viini, valkosipulinkynsi, vesi ja fond du chef beef. Sekoita ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa. Pataan voi laittaa myös halutessaan laakerinlehden. Peitä pata kannella. Lisää loppuvaiheessa halutessasi viipaloituja perunoita. Hauduta miedolla lämmöllä (100 astetta), n.4 tuntia.